Få hjälp med CNC-svarvning

Behöver ni hjälp med er CNC-svarvning? Söderlunds erbjuder CNC-svarvning. Många företag har idag behov av att få olika detaljer svarvade i en CNC maskin, men har ingen egen eller ingen CNC operatör som kan sköta den. Då kan det vara bra att ta in hjälp externt. Söderlunds har många års erfarenhet av att svarva med hjälp av en CNC maskin. Hos dem finns det en komplett maskinpark och de kan tillverka olika produkter i olika material. De material som främst svarvas i, det är mässing, stål, rostfritt, aluminium och specialstål.

Söderlunds har runt 25 olika maskiner. Tio av dessa är från Citizen och Miyano, världens största tillverkare av längdsvarvar som tar upp till runt 32 mm.

Bra svarvning med CNC

När det gäller CNC-svarvning så är Söderlunds riktigt duktiga på detta. De har många års erfarenhet och rätt kunskaper. De erbjuder både CNC-svarvning och legosvarvning med hög kvalitet. Efter detaljerna är svarvade så tas de hand om genom att de tvättas och avfettas. Det gör att dessa detaljer då kan efterbehandlas på olika sätt, tack vare att de är torra och fria från spån. Bland annat går det utmärkt att utföra lackering, ytbehandling, värmebehandling med mera, utan att förbehandla.

Söderlunds har även en efterbearbetningsavdelning där de utför:

  • Montering
  • Borrning
  • Gängning
  • Gradning

Söderlunds har rätt kompetens för att utföra de flesta förekommande bearbetningar som krävs.

Anlita Söderlunds

Är det så att ni har en eller flera detaljer som ska CNC-svarvas, så är det smart att vända er till Söderlunds. De har redan idag olika CNC-svarvade detaljer i olika produkter. Bland annat i gräsklippare, personbilar, ventilhus, hydraulkopplingar, pneumatikkopplingar, dykartuber, båtar, elskåp, belysningsarmaturer, trappräcken med mera.